Sonny Angel Valentine's Day 2019 - SLUT

Sonny Angel Valentine's Day 2019 - SLUT

Lanserades 17 januari 2019 och tog slut samma dag. Ibland får man vara snabb.
Den här serien är slut och kommer inte in igen.

Sonny Angel serien för Alla hjärtans dag 2019 så är temat smaskig choklad.

Totalt 4 olika figurer ingår i Valentine-serien 2019:

Choklad-rådjuret som håller i ett hjärta där det står "Happy Valentines Day", Choklad-fåret som har texten "Please Kiss me" på sin tröja, Choklad-musen som har ordet "LOVE" på sin tröja och Choklad-kaninen med korstygshjärta på sin tröja + Secret.

Säljs styckvis i en s.k. Blind pack. Priset är per styck.

Sonny Angel är en uppskattad överraskning/present, prydnad och leksak för både vuxna och barn! Passar perfekt i de flesta dockhus. Börja samla du med!

Det är slumpen som avgör vilken som blir just din!
Meningen är att han ska välja dig.


BLINDPACK
Sonny Angel säljs styckvis i en s.k. blind pack så man vet inte vilken docka man får utan att bryta förpackningen. Du kan inte returnera en bruten förpackning eftersom det är samlarfigurer. Vill du försäkra dig om att få alla 4 olika figurer går det bra att köpa hela serien/en hel display, d.v.s. 12 st, då får du dock 3 av varje.

BAKGRUND
Sonny Angel dockan är en version av den kända Kewpie-dockan/QP. Originalet skapades för mer än 100 år sedan av amerikanska illustratören Rose O’Neill. Likheterna med Kewpie är änglavingarna på ryggen och de stora ögonen, men till skillnad från Kewpie som är könlös är Sonny Angel en liten pojke. Och locken i pannan har ersatts med en gullig huvudbonad.

SECRET/ROBBY
*I vissa sällsynta fall dyker en superhemlig Sonny upp en s.k. "Secret", den ersätter då en av standardfigurerna i serien (så det är fortfarande 12 figurer om du köper hela serien) och har ett högre värde. Får du en sådan får vi gratulera! Men det är bara 1/144 chans att få en Secret.

**I vissa sällsynta fall så får du en extra figur i samma förpackning som en Sonny Angel, en s.k. "Robby". Det är en glad överraskning och en sällsynt bonus!

INFO
Mått: ca 7,5 cm
Vikt: 25 - 30 g

Material: Plast (ATBC PVC)
ATBC: Biobaserad mjukgörare med bättre biologisk nedbrytbarhet och färre kemikalier.

Ej för barn under 3 år pga. smådelar. Kvävningsrisk.
CE-märkt.
95:-